Skal du købe bolig? Eller måske sælge din bolig? Der er mange ting at holde styr på, og har du ikke helt styr på økonomiske termer, og den juridiske del af bolighandlen, så kan det være ideelt at kontakte en boligadvokat. En boligadvokat kan hjælpe dig med rådgivning og de juridiske aspekter ved køb og salg af boliger, så du trygt kan sælge eller købe ny bolig.

Undgå de uforudsete konsekvenser

Står du og skal købe ny bolig eller skal du sælge dit hus, er der mange økonomiske og juridiske aspekter, der skal tages hånd om. Det kan for en helt almindelig person give anledning til mange bekymringer, og boligkøb eller –salg kan virke helt uoverskueligt. Allierer du dig med en boligadvokat, undgår du at stille dig selv i en uheldig økonomisk eller juridisk situation, da boligadvokaten trygt guider dig gennem hele forløbet.

Din fremtid det drejer sig om

Boligadvokaten er med hele vejen og tager sig af det juridiske papirarbejde, således alle kontrakter og dokumenter bliver behandlet formelt og korrekt. Dette er især vigtigt da boligkøb og salg af bolig er en stor beslutning og en milepæl i dit liv, som kræver korrekt behandling. Det er dine penge og din fremtid det drejer sig om, og der er derfor ikke råd og tid til at begå fejl.

Hvis du skal købe bolig

Med en boligadvokat kan du være helt sikker på at vide præcist, hvad det er, du skriver under på. På denne måde undgår at der dukker ubehagelige overraskelser op senere hen, i forbindelse med dit nye boligkøb. Typisk foregår det sådan, at du kontakter en boligadvokat, når du har fundet den bolig du vil købe. Så sender du alle papirer og bilag til din advokat, som så kontakter dig for at arrangere et møde, hvor I gennemgår alle de punkter, der er behov for.

Hvis du skal sælge bolig

Skal du derimod sælge din bolig kan boligadvokaten guide dig til hvilken salgsform der vil passe til dig, samt klarlægge fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. Typiske salgsformer kan være via en ejendomsmægler, selv-salg, budrunde eller medsalg. Har du valgt at sælge din bolig via en ejendomsmægler, kan boligadvokaten også hjælpe dig til at forhandle honoraret til ejendomsmægleren.

Alle typer boliger

Boligadvokaten kan altså hjælpe dig, uanset om du skal købe eller sælge bolig. Yderligere kan boligadvokaten hjælpe dig, uanset om der er tale om parcel- eller rækkehus, ejerlejlighed, forældrekøb, sommerhus, andelslejlighed, fast ejendom fra dødsbo eller tvangsauktion eller om der er tale om nybyggeri. Står du og skal bruge en boligadvokat i Aarhus, kan du finde en her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *