Er du utilfreds med den SKAT, du betaler, men ved du ikke helt, hvordan du skal komme videre med sagen? Der findes en række muligheder, du kan prøve, hvis du gerne vil sikre dig, at du ikke bliver snydt. Du bør nemlig hverken betale mere eller mindre i SKAT end beregnet.

Først og fremmest bør du selvfølgelig sikre dig, at du har en god sag. Helt fra starten, uanset om du er privat eller virksomhedsejer, bør du tjekke dine oplysninger grundigt. Det starter ved, at du får en årsopgørelse, som du gennemgår grundigt for at sikre dig, at du har ret i dine påstande om fejl. Herefter kan du begynde arbejdet med at gå i gang med en klage. Husk altid at du skal indregne kørsel, feriefradrag og andre lignende ting, når du har fået din årsopgørelse.

Få hjælp af en advokat

Når du skal klage over en sag vedrørende SKAT, så er det oplagt at kontakte en advokat, som er professionel inden for netop det område. En advokat kan køre din sag, så du selv kan lægge dit fokus på arbejdet, som du egentlig helst vil.

Når du kontakter en advokat angående en skattesag, skal du selvfølgelig være klar til at fortælle grundigt om din sag. Det sikrer, at den advokat, du vælger, kan gå grundigere til værks og dermed også hjælpe dig bedst muligt. At klage over SKAT kan være en kompliceret sag, og du bør derfor vælge en advokat med håndværket i orden. Klik fx her for at finde en, der kan hjælpe med din sag.

Hvis du vælger at bruge en professionel, når du skal køre en skattesag, så vil processen typisk foregå på følgende måde:

  • Du opdager, at du mener, at der er fejl eller mangler i den SKAT, du har betalt. Du kontakter derfor en advokat.
  • Du fortæller advokaten alt det, du ved om sagen, og hvordan du føler dig snydt. Herefter vil advokaten lave en vurdering af, om du har en sag, som er realistisk at tage med i retten og vinde.
  • Hvis advokaten siger god for sagen, skal du underskrive papirerne. Det betyder egentlig bare, at advokaten kører sagen 100 procent for dig, så du selv bestemmer, hvor meget du vil involveres i tingene.
  • Herefter vil der blive sat et møde op mellem dig og din advokat. Under mødet skal du uddybe detaljerne om situationen, og herefter vil advokaten køre sagen for dig, og du vil blive orienteret, når der er nyt.
  • Sagen afsluttes, og hvis du vinder, vil du få de tabte penge retur, så du ikke har mistet noget på SKAT. Taber du sagen, vil du have tabt penge, og du kan overveje at anke. Det er en beslutning, som bør tages i samråd med advokaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *