Hvis du skal bruge en advokat, bør du være særdeles påpasselig med hvem du vælger, da der kan være enorm variation i prisen hos de forskellige advokater. Det kan betyde for dig, at du ender med at betale alt for mange penge for advokathjælp, hvis du ikke er påpasselig. Derfor bør du altid kontakte flere advokater, så du kan sammenligne priser, så du er sikker på, at du ikke betaler overpris for deres services.

Billigst er ikke altid bedst

Selvom du skal undersøge priserne hos forskellige advokater, betyder det ikke altid, at du skal vælge den billigste. Med advokater er der nemlig også en tommelfingerregel, der siger, at billigst ikke altid er bedst. Du bør i stedet vælge din advokat på baggrund af vedkommendes erfaring på området og succes i lignende sager, men også pris.

Hvis du er nervøs for slutprisen for at få løst opgaven, kan du forhøre dig om muligheden for at få en fast pris. På den måde ved du præcis, hvad du skal regne med, når regningen skal betales. En fast pris vil også gøre det nemmere at sammenligne advokater på tværs af prisen, da du ikke skal tage højde for timeforbrug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *